Uitbreiding samenwerking Van Gansewinkel en Dataspace

Uitbreiding samenwerking Van Gansewinkel en Dataspace

Eindhoven, 1 juli 2016 – Van Gansewinkel en Dataspace breiden hun samenwerking verder uit; Dataspace is dé specialist in archiveren, digitaliseren, het beheren van data, documenten én de logistiek daaromheen.

Circulaire economie

Eric Segers (manager Destra, Chemicals en Sales-Materials) vertelt: “We werken al jarenlang heel succesvol samen op het gebied van vertrouwelijke vernietiging. Vrijgegeven archieven uit de archiefdepots van Dataspace worden door Van Gansewinkel volgens de strengste condities vernietigd en daarna geschikt gemaakt voor grondstofhergebruik. Op deze wijze komen de snippers als pulp weer beschikbaar voor de productie van o.a. nieuw kantoorpapier. Ook onze eigen archieven volgen deze wAARDEvolle route. De archieven gaan van kantoor naar de geconditioneerde archiefdepots van Dataspace en vervolgens naar de optimaal beveiligde vernietigingslocatie van Van Gansewinkel.”

Privacy en meldplicht datalekken

Laurens van Thiel, commercieel directeur van Dataspace, vertelt: “Sinds 1 januari 2016 geldt de meldplicht datalekken. Deze meldplicht houdt in dat organisaties direct een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra zij een datalek ontdekt hebben. Een thema wat zeer actueel is en waarover Van Gansewinkel en Dataspace diverse roadshows zullen organiseren. Weer een mooi voorbeeld van hoe marktpartijen samenwerken op actuele thema’s.” Wilt u meer lezen over de verandering van de Wet bescherming persoonsgegevens, klik hier.

Over Van Gansewinkel

Afval Bestaat Niet! Door grondstoffen terug te winnen uit afval levert Van Gansewinkel een concrete bijdrage aan het oplossen van het vraagstuk van grondstoffenschaarste. In samenwerking met klanten, leveranciers en andere ketenpartners is Van Gansewinkel continu bezig met het bouwen van kringlopen en daarnaast met het creëren van ecologische én economische waarde uit afval. Daarbij zijn vakbekwaam, veilig, verbindend, vertrouwen en vooruitstrevend de kernwaarden. Meer weten over Van Gansewinkel? Kijk dan op de website van Van Gansewinkel.

Over Dataspace

Dataspace Nederland is opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in het archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Dataspace beheert archieven voor zo’n 600 opdrachtgevers in geconditioneerde archiefdepots. Daarnaast digitaliseren ze dossiers in grote aantallen of ‘on demand’ en nemen ze (delen van) logistieke en administratieve processen over.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eric Segers
Van Gansewinkel
Tel: 088-7003700
eric.segers@vangansewinkel.com

Laurens van Thiel
Dataspace Nederland B.V.
Tel: 040-2931318
l.vanthiel@dataspace.nl

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag