Taylor Wessing werkt samen met Dataspace

Taylor Wessing

Taylor Wessing (voorheen Deterink Advocaten en Notarissen) is een jong en ambitieus advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het Kennedy Business Center Eindhoven met een verfrissende en onderscheidende werkwijze. Met innovatieve oplossingen, diepgaand inzicht in de branche waarin u als ondernemer actief bent en ruime ervaring in zowel nationale als internationale (crossborder) problematiek zijn wij graag uw partner bij alle juridische aspecten van uw onderneming.

Aanleiding

Medio 2010 is het bedrijf Taylor Wessing verhuisd naar het Kennedy Business Center te Eindhoven. Op deze nieuwe locatie was toen geen ruimte beschikbaar om de archieven op te slaan en te beheren. De mogelijkheden van Dataspace om de archieven te beheren, maar bovendien ook weer snel beschikbaar te stellen in combinatie met een goede prijs, heeft Taylor Wessing doen besluiten een groot deel van haar archief bij Dataspace onder te brengen.

Hugo Nieuwenhuizen, advocaat & partner

“Hoewel wij aanvankelijk terughoudend waren over het extern onderbrengen van ons archief, om financiële redenen én ter bescherming van de vertrouwelijkheid van onze dossiers, heeft Laurens van Thiel mij weten te overtuigen van de kwaliteit hun opslag. Dataspace heeft zich flexibel en accuraat getoond bij het ophalen en inventariseren van onze vele meters archief. Wij zijn onder de indruk van de professionaliteit van de organisatie, en hebben goede ervaringen met het lichten en terugplaatsen van dossiers. Hierom kan ik Dataspace zeker aanbevelen.”

Webapplicatie Filelive

Dataspace beschikt over een eigen, beveiligde webserver waarmee informatie en gegevens beschikbaar worden gesteld aan klanten. Deze wegapplicatie heet Filelive. Middels een login en autorisatiecheck kan diverse informatie geraadpleegd worden, kunnen zoekopdrachten worden gegeven en/of mutaties worden gedaan. Hierdoor is uw archief 24/7 raadpleegbaar. Middels Scannen on Demand worden dossiers digitaal opgeleverd via een veilige HTTPS verbinding. De mate van beveilig is daarom ook vergelijkbaar met internetbankieren.

Wilt u meer lezen over de innovatieve Global Data Protection Guide van Taylor Wessing? Klik dan hier.

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag