Partners

De oplossingen van Aareon zijn gemaakt met eenvoud als gedachte voorop. Kennis moet in de systemen worden vastgelegd zodat bij het invoeren van transacties hier niet over nagedacht hoeft te worden. Verder moeten de dagelijkse werkzaamheden eenvoudig en overzichtelijk uitgevoerd kunnen worden.

Bezoek de website


Aedes is de brancheorganisatie voor woningcorporaties. Voor de leden van Aedes beheren wij gegevens over verhuurbare eenheden (VHE’s) en huurdersgegevens. Desgewenst verwerken we ook facturen en ondersteunen we administratieve processen.

Bezoek de website


Automatic Data Processing Inc.(ADP) levert cloudgebaseerde oplossingen op het gebied van onder andere HR-diensten, salarisadministratie en -verwerking, talentmanagement en excasso- administratie, ten behoeve van een beter personeelsbestand. Dataspace digitaliseert de informatie die geïmplementeerd moet worden in de applicaties die ADP ontwikkelt. Omdat wij toegang hebben tot de systemen van ADP en daardoor ook de import van gegevens kunnen realiseren, hoeven klanten geen consultant in te schakelen voor het uploaden van gegevens.

Bezoek de website


Afas ontwikkelt complete en eenvoudig te gebruiken software die bedrijfsprocessen ondersteunt en met elkaar verbindt. Dataspace digitaliseert de informatie die ervoor zorgt dat bedrijven met de software kunnen werken. Het gaat daarbij voornamelijk om personeelsdossiers. Omdat wij toegang hebben tot de systemen van Afas en daardoor ook de import van gegevens kunnen realiseren, hoeven klanten geen consultant in te schakelen voor het uploaden van gegevens.

Bezoek de website


BCT heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor overheidsinstellingen die zaakgericht werken en datastromen omzetten naar informatie. Dataspace digitaliseert de dossiers die geïmplementeerd moeten worden in de software die BCT ontwikkelt. Omdat wij toegang hebben tot de systemen van BCT en daardoor ook de import van gegevens kunnen realiseren, hoeven klanten geen consultant in te schakelen voor het uploaden van gegevens.

Bezoek de website


Canon heeft een omvangrijk netwerk van meer dan 230 Canon Business Centers in Europa en verzorgt in-huis dienstverlening op het gebied van post, repro en archief. Voor het beheren van archieven en het digitaliseren van informatie werkt Canon samen met Dataspace.

Bezoek de website


Cegeka-dsa is een softwarebedrijf dat zich onder andere heeft gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor woningcorporaties. Dataspace verzorgt voor Cegeka-dsa de verwerking van gegevens over verhuurbare eenheden (VHE’s) en huurdersdossiers. Omdat wij toegang hebben tot de systemen van Cegeka-dsa en daardoor ook de import van gegevens kunnen realiseren, hoeven klanten geen consultant in te schakelen voor het uploaden van gegevens.

Bezoek de website


Circle Software Group is een softwarehuis gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen die nodig zijn voor een goede bedrijfsvoering, met name bij gemeentelijke en provinciale overheden. Wij halen dossiers op bij klanten van Circle Software, digitaliseren ze en leveren de informatie aan voor in de software. Omdat wij toegang hebben tot de systemen van Circle Software en daardoor ook de import van gegevens kunnen realiseren, hoeven klanten geen consultant in te schakelen voor het uploaden van gegevens.

Bezoek de website


Dataspace UK is de Engelse zustermaatschappij van Dataspace Nederland B.V.

Bezoek de website


Dataspace en Digital Finance bundelen hun krachten als het gaat om procesoptimalisatie in de financiële processen binnen de zorgsector en woningbouwsector. Dataspace zorgt voor het digitaliseren van documentstromen en het omzetten van facturen naar elektronische documenten. Door dat te combineren met geautomatiseerde financiële processen, kan Digital Finance voor klanten prognoses voor de toekomst maken.

Bezoek de website


Doxis Informatiemanagers is specialist in informatiemanagement en richt zich op strategische advisering, het bouwen en implementeren van gestroomlijnd informatiemanagement voor overheids- en onderwijsinstellingen. Samen met Doxis werken wij aan diverse projecten, waarbij Doxis de inhoudelijk processen beoordeelt, dossiers schoont en verandermanagement toepast en Dataspace informatie digitaliseert.

Bezoek de website


Goed bekend. Vanuit die gedachte werkt de Driessen Groep dagelijks voor de publieke sector. De groei van familiebedrijf naar familie van bedrijven stelt ons in staat goed bekend te zijn en te blijven. Met elkaar als collega's, onze klanten en de publieke sector.

Bezoek de website


Wij ontwikkelen software en services voor de publieke sector. Samen met u gaan we aan de slag met procesoptimalisatie, management- en stuurinformatie en prestatieverbetering.

Bezoek de website


Loket.nl is de meest robuuste online oplossing voor salaris en personeel. Werkgevers, werknemers en accountant werken slim samen met de salarissoftware. Ruim 100.000 werkgevers en meer dan 875.000 werknemers maken al gebruik van Loket.nl. Loket.nl maakt het eenvoudig om alle zaken op het gebied van HRM en salaris op één plek te beheren. Van verlofregistratie, met mogelijkheid tot aanvragen door werknemers, tot volledige document management oplossingen. Altijd en overal toegankelijk. Met één druk op de knop vind je alles wat je nodig hebt.

Bezoek de website


Modernepost.nl heeft zich gespecialiseerd in het scannen en verwerken van poststukken en kan het volledige proces van een postkamer van bedrijven overnemen. Modernepost.nl is onderdeel van Dataspace.

Bezoek de website


De NVTG (Nederlandse Vereniging voor Technisch Facilitair Management in de Gezondheidszorg) is een landelijke vereniging voor technische dienstverlening in de zorgsector. Leden zijn vooral deskundigen op het gebied van het ontwerpen, bouwen en onderhouden van ziekenhuizen en andere zorggebouwen. Wanneer er in een gebouw geen archiefruimte aanwezig is of niet realiseerbaar is, kunnen leden zich laten adviseren door Dataspace.

Bezoek de website


Picturae is uw specialist en deskundige voor het digitaliseren, bewaren, beheren, verrijken
en ontwikkelen van software voor het behoud van uw collecties.

Bezoek de website


Raet levert bedrijfskundige HR-software en draagt zo bij aan het efficiënt en effectief vertalen van HR-beleid naar de dagelijkse praktijk met betrouwbare HR-informatie. Dataspace digitaliseert personeelsdossiers voor klanten van Raet en implementeert deze in de software van Raet. Omdat wij toegang hebben tot de systemen van Raet en daardoor ook de import van gegevens kunnen realiseren, hoeven klanten geen consultant in te schakelen voor het uploaden van gegevens.

Bezoek de website


Renewi: Altijd een oplossing voor uw bedrijfsafval

Wij maken van bedrijfsafval weer iets moois. Het afval van vandaag vormt de grondstof voor de producten van morgen. Inmiddels geven wij 75% van het bedrijfsafval, dat we zoveel mogelijk gescheiden inzamelen, een tweede leven.

Bezoek de website


Square DMS levert geïntegreerde informatiesystemen waarbinnen digitale documenten belangrijk zijn. Met Dataspace werkt Square DMS aan document-informatieoplossingen voor woningcorporaties, zodat de systemen gevuld kunnen worden met gegevens over verhuurbare eenheden (VHE’s) en huurdersgegevens. Omdat wij toegang hebben tot de systemen van Square DMS en daardoor ook de import van gegevens kunnen realiseren, hoeven klanten geen consultant in te schakelen voor het uploaden van gegevens.

Bezoek de website


Tekenplus werkt samen met woningcorporaties, gemeenten, beheerders en andere vastgoedeigenaren om inzicht en overzicht te creëren in het digitale vastgoedbezit. Tekenplus is in 2009 gestart als allround tekenbureau vanuit een maatschappelijk oogpunt. Inmiddels is Tekenplus uitgegroeid tot een gespecialiseerd tekenbureau in het uittekenen van het bezit op een unieke wijze in BIM.

Bezoek de website


Vabi is één van de eerste softwarebedrijven ter wereld. We zijn ontstaan vanuit TNO om rekenmodellen te ontwikkelen voor energie en comfort in gebouwen. Negen op de tien utiliteitsgebouwen in Nederland is met onze modellen gesimuleerd. We brachten onze expertise naar woningbeheerders en zijn inmiddels uitgegroeid tot expert op het gebied van duurzaamheid. We behoren tot de meest toonaangevende softwarebedrijven van Nederland. Onze focus is sindsdien verbreed van berekeningen voor de bouw- en installatietechniek naar het toegankelijk maken van gebouwdata voor iedereen.

Bezoek de website


De missie van Veenman is om klanten te helpen door optimale dienstverlening en op maat gesneden advies. Dat is waar wij voor staan. Zorgen dat úw medewerkers op ieder moment beschikken over de juiste informatie, in de voor hen meest geschikte vorm. Zodat zij hun werk optimaal doen.

Bezoek de website


Veldhoen + Company is een internationaal organisatie adviesbureau dat opdrachtgevers helpt om op een moderne en flexibele manier te werken om de wendbaarheid, arbeidstevredenheid én werkeffectiviteit te verhogen. Door de structurele combinatie van huisvestings- en organisatieadvies creëren we het perfecte perspectief voor elke organisatie. Of het nu om een analyse, conceptontwikkeling of het organiseren van een gedragsverandering gaat, wij zijn uw partij.

Veldhoen + Company heeft vestigingen in Australië, Singapore, USA, UK, Noorwegen, Zweden en Nederland.

Bezoek de website


Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor
boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking.

Bezoek de website


Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag