Over Dataspace

Dataspace is dé specialist in archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen.

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Maak afspraak

Wie zijn we

Dataspace Nederland is opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in het archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. We beheren archieven voor zo’n 600 opdrachtgevers in geconditioneerde archiefdepots, digitaliseren dossiers in grote aantallen of ‘On demand’ en we nemen (delen van) logistieke en administratieve processen over.

MVO

Een breed maatschappelijk bewustzijn, goed burgerschap, algemeen aanvaarde normen en waarden hanteren en gericht zijn op het behalen van een redelijk rendement op het geïnvesteerde kapitaal: deze maatschappelijke waarden vormen de basis van het beleid van Dataspace. Gewoon fatsoenlijk ondernemen, zo noemen wij dat. Met aandacht voor onze mensen, voor onze planeet en voor de continuïteit van de onderneming en de kwaliteit die we nastreven.meer over mvo

Certificaten

Het doel van ons kwaliteitsbeleid is om altijd te voldoen aan de specifieke eisen van opdrachtgevers en de eisen die vastgelegd zijn in de norm NEN-EN-ISO-9001. We zijn dan ook ISO 9001:2008 gecertificeerd.

 

BV_Cert_ISO_9001 colour

meer over certificaten

Vertrouwelijkheid en beveiliging

U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens bij Dataspace veilig zijn en dat wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens.


Lees meer