Onderwijsinstellingen werken samen met Dataspace

Wilt u uw processen verbeteren? Heeft u binnen uw onderwijsinstelling te maken met een fusie of verhuizing? Gaat uw archivaris binnenkort met pensioen? U wilt meer grip op uw processen rond documentmanagement? Of heeft u simpelweg ruimtegebrek?

Dataspace snapt dat een onderwijsinstelling complex is. U heeft onder andere te maken met examendossiers, personeelsdossiers, studentendossiers en een financiële administratie. Maar wellicht ook met een bibliotheek. En u heeft te maken met de wet- en regelgeving, zoals de Archiefwet en de AVG. Bovendien loopt u risico’s. U moet er niet aan denken dat er brand- of waterschade ontstaat. Of stukken die kwijtraken of in verkeerde handen vallen.

Heeft u al eens overwogen om uw archief uit te besteden? Dataspace verzorgt dit al voor vele onderwijsinstellingen. We delen graag onze kennis met u en nemen u alle zorgen uit handen.

We kunnen u ook helpen bij het digitaliseren van uw dossiers.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Laurens van Thiel via l.vanthiel@dataspace.nl of 06-21528346. Hij kan u alles vertellen over hoe we andere onderwijsinstellingen hebben geholpen. U kunt hieronder alvast een aantal klantcasussen lezen. Download ook het leaflet voor de onderwijsbranche. Hierin vindt u een concreet stappenplan voor onze aanpak.

LEAFLET ONDERWIJSBRANCHE

Bekijk hier verschillende oplossingen van Dataspace voor onderwijsinstellingen:

Avans Hogeschool
ROC Leeuwenborgh Opleidingen
Erasmus Universiteit
Alliantie Voortgezet Onderwijs
Universiteit Leiden
TU Eindhoven
Radboud Universiteit Nijmegen

Lees de ervaringen van onderwijsinstellingen met digitaliseren in de brochure ‘Praktijkvoorbeelden documentmanagement in het mbo’ van Kennisnet:

Brochure ‘Praktijkvoorbeelden documentmanagement in het mbo’

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag