Onderwijsinstellingen kiezen voor de dienstverlening van Dataspace

Drie redenen waarom onderwijsinstellingen kiezen voor onze dienstverlening:

1. Veiligheid
2. Kostenbesparend
3. Bescherming persoonsgegevens (conform de AVG)

Samen kunnen wij de processen rondom archiefbeheer, digitalisering, poststromen, administratie en logistiek nog beter organiseren. Maak een afspraak met één van onze account managers en laat u verrassen door de besparing die Dataspace voor u zal opleveren.

Maak hier je afspraak.

Voor deze onderwijsinstellingen hebben wij samen de documentstroom naar een hoger niveau gebracht:

Bekijk hieronder diverse oplossingen van Dataspace voor onderwijsinstellingen:

– Delen van het Summa College worden in de komende jaren geherhuisvest met als doel een betere leeromgeving voor het onderwijs en reductie van vierkante meters. In dat kader heeft het Summa College ervoor gekozen de archieven extern bij Dataspace te plaatsen. In totaal ruim 1.000 m1.

– Dataspace beheert 7.500 m1 bibliotheekboeken van de TU/e.

– De Alliantie was druk doende een nieuw personeelsinformatiesystem te implementeren. Daarbij was een van de voornaamste doelstellingen zoveel mogelijk processen te laten digitaliseren door Dataspace.

– Het samengaan van de diverse locaties van het Leeuwenborgh vroeg automatisch ook om een optimale samenvoeging van de afzonderlijke archieven.

– Het digitaliseren van personeelsdossiers lijkt op het eerste gezicht niet zo’n complexe klus. De Erasmus Universiteit beschikt over zo’n 2.500 actieve personeelsdossiers.

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag