Cliëntendossiers van de WMO gedigitaliseerd

Gemeente Nieuwkoop

Nieuwkoop is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente Nieuwkoop is ontstaan op 1 januari 2007 uit een fusie van de gemeenten Ter Aar, Nieuwkoop en Liemeer. Op 1 februari 2012 was het aantal inwoners 26.947 en de gemeente heeft een oppervlakte van 90,19 km² (waarvan 16,05 km² water) en ligt midden in het Groene Hart.

BCT

Data Space en BCT werken inmiddels ruim 10 jaar samen en hebben diverse projecten gerealiseerd. Doordat Dataspace exact weet hoe de indexgegevens (metadata) ten behoeve van Corsa aangeleverd moet worden is de implementatie efficiënt en soepel verlopen.

Klant aan het woord

“Data Space heeft voor de Gemeente Nieuwkoop de cliëntendossiers van de WMO gedigitaliseerd en toen deze digitale dossiers succesvol geïmplementeerd in Corsa door BCT. Ik ben erg tevreden over het project want de kwaliteit van de scans is zeer goed, helder en goed leesbaar. De opdracht is tijdig afgerond en de implementatie is zonder problemen verlopen. De communicatie tussen Data Space en Nieuwkoop heb ik als zeer prettig ervaren” aldus Marga van Aalderen-Tilman (teamleider Documentaire Informatie Voorziening).

Waarom Dataspace?

– korte lijnen en een vast accountteam
– ervaring met DMS leverancier BCT
– afspraak is afspraak
– hoge kwaliteit voor een goede prijs
– optimale beveiliging van data
– volledig traceerbaarheid archiefstukken vanaf moment van binnenkomst

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag