Dataspace tekent partnerovereenkomst met Canon Nederland

‘s- Hertogenbosch, 30 juni 2016
Canon Nederland N.V. sluit een partnerovereenkomst met Dataspace; dé specialist in archiveren, digitaliseren, het beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Hiermee bundelen beiden partijen de krachten om klanten een totaaloplossing te bieden voor het digitaliseren van documentstromen en voor het optimaliseren van documentgestuurde bedrijfsprocessen zoals factuurverwerking, postkamerdigitalisering en customer onboarding.

Deze partnerovereenkomst is een volgende stap in Canon’s strategie om samen met excellente partners allesomvattende dienstverlening op het gebied van digitalisering van documentstromen en optimalisering van documentgestuurde bedrijfsprocessen te kunnen bieden. In deze strategie past ook de recente overname van Docspro, een vooraanstaande leverancier op gebied van Information Management oplossingen.

Totaaloplossing
Antoine Verhoeven, channel director Canon Business Services, vertelt: “Klanten vragen Canon steeds vaker om het digitaliseren van documenten en de documentprocessen over te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. We zijn dan ook verheugd dat we in Dataspace een partner hebben gevonden waarmee we onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden.”

Over Canon
Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De zakelijke activiteiten van Canon richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: Business Imaging (producten en diensten op het gebied van printing en document management voor kantoor- en professionele printomgevingen) en Consumer Imaging (foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s). Wereldwijd telt Canon 3 regionale hoofdkantoren (gevestigd in Japan, Amerika en Europa) met in totaal 277 dochterondernemingen. Dagelijks zijn hier meer dan 194.000 werknemers actief. Het hoofdkantoor van Canon Nederland N.V. is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Meer informatie over Canon Nederland is te vinden op www.canon.nl.

Over Dataspace
Dataspace Nederland is opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in het archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Dataspace beheert archieven voor zo’n 600 opdrachtgevers in geconditioneerde archiefdepots, digitaliseren dossiers in grote aantallen of ‘on demand’ en nemen (delen van) logistieke en administratieve processen over.
www.dataspace.nl

v.l.n.r.: Antoine Verhoeven, channel director Canon Business Services en Robbert Timmermans, directeur Dataspace, tekenen partnerovereenkomst.

Deel dit bericht