Archief KienhuisHoving

Archief KienhuisHoving

Begin 2006 heeft KienhuisHoving besloten een groot deel van haar statisch en semi-statisch archief bij Dataspace onder te brengen. De mogelijkheden van Dataspace om de archieven te beheren maar bovendien ook weer snel beschikbaar te stellen in combinatie met een goede prijs heeft KienhuisHoving doen besluiten voor Dataspace te kiezen.

KienhuisHoving N.V is marktleider in Twente op het gebied van juridische dienstverlening. We zijn een groot kantoor met ruimte voor veel specialismen. Deze specialismen zijn voor onze relaties van belang. Zij brengen niet alleen met zich dat wij juridische problemen snel onderkennen en doorgronden, maar ook dat wij die problemen in snel tempo kunnen oplossen. Op deze manier kunnen wij juridische obstakels zo veel en zo adequaat mogelijk overwinnen. En omdat we KienhuisHoving advocaten én notarissen zijn, verloopt de samenwerking tussen de verschillende disciplines, praktijkgroepen en specialismen als vanzelf. Voor ons is dat aangenaam werken en het geeft cliënten het voordeel van afgewogen advies, samengesteld door echte specialisten.

Drs E.J. Krudop directeur KienhuisHoving N.V.:

“Wij hebben in Dataspace een professionele partner gevonden die begrijp dat de vertrouwelijkheid waarmee onze dossiers moeten worden behandeld niet in de weg moet staan van een efficiënte verwerking. Vooral de snelheid waarmee opgevraagde dossiers uit de opslag worden gehaald, gedigitaliseerd en opgestuurd stemt tot verbazing en tevredenheid”.

Webapplicatie- Filelive:

Dataspace beschikt over een eigen, beveiligde webserver waarmee informatie en gegevens beschikbaar worden gesteld aan klanten. Middels een login en autorisatiecheck kan diverse informatie geraadpleegd worden, kunnen zoekopdrachten worden gegeven en/of mutaties worden gedaan. Hierdoor is uw archief 24/7 raadpleegbaar. Middels Scannen on demand worden dossiers digitaal opgeleverd via een veilige HTTPS verbinding. De mate van beveiliging is vergelijkbaar met internetbankieren.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem eens een kijkje op de website of neem contact op met Laurens van Thiel 040 – 293 13 18.

Wilt u weten hoe wij advocatenkantoor Taylor Wessing hebben geholpen? Klik dan hier.

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag