Process Outsourcing

Werkwijze

Dataspace kan processen overnemen die controleerbaar en meetbaar zijn, waarbij efficiëntie toegevoegde waarde betekent. Het gaat daarbij om logistieke en administratieve processen. Wij kunnen bijvoorbeeld het beheer van de postkamer overnemen. Of de logistiek rondom grootschalige inkoop- en verkoopprocessen, inclusief het administreren van eventuele accijns en verbruiksbelasting. Ook voor het verwerken van pintransacties en stortingsbewijzen of het verwerken van data van belastingaangiften kunt u terecht bij Dataspace.

De werkwijze is afhankelijk van uw vraag en altijd op maat. Wij verzorgen de processen op een van onze eigen locaties.

Oplossingen voor uw digitale trajecten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van digitaliseren? Onze adviseurs bekijken graag samen met u hoe we uw gegevens efficiënt en effectief kunnen scannen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bel +31 (0)40 - 293 13 18 of maak een afspraak

Voordelen

  • ruimtebesparing
  • geen eigen personele inzet nodig
  • zorgen uit handen
  • verzekerde professionaliteit in uw proces
  • toegevoegde waarde in uw proces
  • veilig en betrouwbaar (ISO-9001 norm)

Oplossingen

Modernepost.nl is onze digitale oplossing voor uw zakelijke post, elke werkdag. Waar u ook bent, u kunt overal uw post inzien. Gewoon online.

Modernepost.nl haalt uw poststukken op of ontvangt deze op ons eigen postadres. Wij digitaliseren de poststukken die u digitaal wilt inzien en voorzien ze van een classificatie als dat wenselijk is. Volgens afspraak stellen wij de documenten via een beveiligde internetverbinding digitaal beschikbaar aan de door u aangewezen personen. Op iedere werkplek, voor thuiswerkers, voor flexwerkers, voor mensen op de weg, voor secretaresses, enzovoort. Dit bespaart u tijd en geld, terwijl u en uw medewerkers toch gewoon op dezelfde dag de post ontvangen. Omdat post vertrouwelijke informatie kan bevatten, hanteren wij een streng privacybeleid.

Bij Modernepost.nl heeft u de keuze uit drie 3 bundels, al vanaf 20 poststukken per dag. Kies voor de dienstverlening die het beste aansluit op uw behoefte.