Onderwijsinstellingen werken samen met Dataspace

Wilt u uw processen verbeteren? Heeft u binnen uw onderwijsinstelling te maken met een fusie of verhuizing? Gaat uw archivaris binnenkort met pensioen? U wilt meer grip op uw processen rond documentmanagement? Of heeft u simpelweg ruimtegebrek?

Dataspace snapt dat een onderwijsinstelling complex is. U heeft onder andere te maken met examendossiers, personeelsdossiers, studentendossiers en een financiële administratie. Maar wellicht ook met een bibliotheek. En u heeft te maken met de wet- en regelgeving, zoals de Archiefwet en de AVG. Bovendien loopt u risico’s. U moet er niet aan denken dat er brand- of waterschade ontstaat. Of stukken die kwijtraken of in verkeerde handen vallen.

Heeft u al eens overwogen om uw archief uit te besteden? Dataspace verzorgt dit al voor vele onderwijsinstellingen. We delen graag onze kennis met u en nemen u alle zorgen uit handen.

We kunnen u ook helpen bij het digitaliseren van uw dossiers.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Laurens van Thiel via l.vanthiel@dataspace.nl of 06-21528346. Hij kan u alles vertellen over hoe we andere onderwijsinstellingen hebben geholpen. U kunt hieronder alvast een aantal klantcasussen lezen. Download ook het leaflet voor de onderwijsbranche. Hierin vindt u een concreet stappenplan voor onze aanpak.

Bekijk hier verschillende oplossingen van Dataspace voor onderwijsinstellingen:

ROC Leeuwenborgh Opleidingen
Erasmus Universiteit
Alliantie Voortgezet Onderwijs
Universiteit Leiden
TU Eindhoven
Radboud Universiteit Nijmegen
Summa College

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag