DataspaceDMS

DataspaceDMS

Dataspace heeft in de afgelopen maanden, in samenwerking met BCT (de Nederlandse marktleider op documentmanagementgebied), gewerkt aan de realisatie van een laagdrempelig, gebruiksvriendelijk documentmanagementsysteem voor het midden- en kleinbedrijf, genaamd DataspaceDMS.

Deze twee organisaties bundelen met hun samenwerking bijna 50 jaar ervaring in documentmanagement én digitalisering tot een tool die op een betrouwbare manier documenten vanuit de cloud beschikbaar stelt. De intuïtieve bediening en razendsnelle zoekresultaten zorgen voor een kostenreductie die hiermee niet alleen voor het ‘grote bedrijfsleven’ beschikbaar komt.

Kleinere en middelgrote organisaties

Met de enorme opmars van digitalisering, worden ook kleinere en middelgrote organisaties geconfronteerd met minimaal twee archieven; de traditionele papieren dossiers/ordners maar ook het digitale archief. Complicerende factor is het feit dat het digitale archief vaak ook nog verspreid over de email-omgeving, de mappen op de server en van de diverse PC’s en laptops te vinden zijn.
Met DataspaceDMS wordt alle informatie gedigitaliseerd en weer vanuit één centrale plek toegankelijk gemaakt.

Vanuit de jarenlange ervaring kan Dataspace zorgdragen voor het digitaliseren van alle papieren dossiers en ordners. Zodoende is het organisatiegeheugen vanaf dag 1 direct compleet beschikbaar. Klik hier voor een demo.

Meer informatie?

Bel +31(0)40 293 13 18 of Bekijk mogelijkheden informatie aanvraag